Telefonisch reserveren is ook mogelijk: 06-23401896 Verlengde Haerderweg 29, 8085RJ Doornspijk

Lasergamen

Het Spel: Lasergamen

Spectaculair spel, waarbij je een camouflage-overall aan krijgt in je eigen maat. Vervolgens krijg je van ons je eigen lasergun met vizier waarmee je 80 – 100 meter ver kunt schieten!

Ons prachtig gelegen battlefield is 135m x 40 m groot, je vindt er geheime schuilplaatsen, een wachttoren, versperringen, bunkers en zelfs loopgraven!

Het pro-kinderfeestje en het volwassen programma duurt ongeveer 2 uur (meestal iets langer) en je speelt maar liefst 4 games; De eerste game is een oefengame, waarin je goed kennis kunt maken met je lasergun, de tactiek en het terrein. In de tweede game probeer je met je team het andere team te verslaan en je kunt extra punten verdienen door op de commandant te schieten. Maar pas op voor de granaten!

Masterblaster!

Ben je de beste van je team, dan krijg jij in de derde game een MASTERBLASTER. Deze schiet 250 meter ver en je kunt handgranaten opladen en gooien naar de vijand!!!!

In de laatste game wordt het echt spectaculair, bij kinderfeestjes mag de jarige met de MAGICAL PHOENIX of Supersniper schieten. Bij volwassen lasergames moet dit wapen worden verdiend.

Meer: Informatie

Elke lasergame bij ons wordt geleid door ervaren lasergame begeleiders, dus kwaliteit gegarandeerd! Aan het eind van elke game vertelt de computer je welke rang jij en je team hebben behaald.

Na het lasergamen krijg je wat te drinken en chips, want outdoor-lasergamen is zeer vermoeiend. Het is raadzaam sportschoenen, bergschoenen of kisten aan te trekken. Ook een trainingsbroek van dunne stof en een T-shirt voor onder de overall worden aangeraden.

Wilt u met meer dan 16 personen gamen, boek dan een tournament, kijk voor meer informatie bij arrangementen. Ook onze GPS-LASER-HUNT is een spectaculaire optie.

Voor ouders die twijfelen

Lasergamen is pedagogisch verantwoord, het is een tikspel waarbij getikt wordt met moderne apparatuur. Het gaat in op de drang naar avontuur en competitie die in de kinderen zit. Bovendien speelt het zich af in een veilige, afgeschermde, prachtige omgeving, onder leiding van een leerkracht uit het basisonderwijs! Wij nemen u alle zorg uit handen, geniet aan de zijlijn mee met uw kind of maak een wandeling in de prachtige omgeving en drink een lekker kopje koffie of thee bij brasserie Dennenrhode naast ons terrein.

Voor volwassenen die twijfelen:

Lasergamen met onze apparatuur is verrassend spectaculair, het bereik van de kleinste guns is al 80 tot 100 meter! Ervaring wijst uit dat volwassenen nog fanatieker zijn dan kinderen en net zo verslaafd raken. Ook voor u is er uiteraard een camouflage-overall, we hebben ze t/m herenmaat 64. Niet zo pijnlijk als paintball en veel voordeliger en leuker dan indoor lasergame. Kom het eens proberen op ‘t Campvelt!